DETAIL VÝROBKU
Podhorský sýr s oky tvrdý plátky 45 % tuku v sušině | |
---|---|
skupina: mléčné | |
![]() |
![]() Foto v tiskové kvalitě |
POPIS: Jedná se o vynikající tvrdý sýr s oky, který Vám nabídne jemnou, lehce nasládlou chuť po lískových oříšcích a velmi jemné aroma. Ranko podhorský sýr s oky se vyznačuje všestranným použitím. Je vhodný k přímé konzumaci, jako přísada do různých typů salátů a sendvičů, případně jako dezert na závěr jídla. Velice se hodí i na tepelnou kuchyňskou úpravu ve formě zapečených pokrmů a gratinovaných omáček či fondue. Při podávání Podhorského sýra s oky ve formě dezertu je ideální spojení s červenými víny, například Modrým Portugalem. Naopak při tepelném zpracování se sýr ideálně snoubí s bílými suchými víny jako je Ryzlink vlašský. | |
SLOŽENÍ: mléko, jedlá sůl, čisté mlékárenské kultury. Sušina min. 60 %, tuk v sušině min. 45 % | |
ALERGEN: mléko | AEN: 8595021604525 |
HMOTNOST: 100 g | BALENÍ: 30 ks |
TRVANLIVOST: 95 dní od data výroby | EAN BALENÍ: 8595021604532 |
VÝROBCE: Mlékárna Klatovy, a.s., Za tratí 640/3, 339 01 Klatovy | |
DODAVATEL: Lactalis CZ, s.r.o. |
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE | 100 g | % RHP/100 g |
---|---|---|
energetická hodnota | 368 kcal/1530 kJ | 18 |
tuky celkem | 28 g | 40 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g | 95 |
sacharidy | < 0,1 g | 0 |
z toho cukry | 0 g | 0 |
bílkoviny | 27 g | 54 |
sůl | 1,5 g | 25 |
RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal) |
Název | Značka | Skupina | Foto |
---|---|---|---|
Podhorský sýr s oky tvrdý plátky 45 % tuku v sušině |
![]() | mléčné |
![]() |